Mormors gardinproblem

Hej hej gänget! 

 

Hoppas allt är bra med er och att ni njutit av den härliga vårsolen de senaste dagarna. 

 

Själv har jag varit ute hos mormor i några dagar. Vi har plockat bär, fikat och bara allmänt haft de mysigt. Hon fick ju vaccinet för corona för ca tre veckor sedan så äntligen kan man umgås med henne igen. Ett år som hon suttit helt själv i sitt hus utan att kunnat ta emot besök, får ont i hjärtat när man tänker på de. 

 

Men tillbaka till vad jag ska skriva om. Tydligen hade mormors två rullgardiner hon hade i sovrummet gått sönder nu under hennes karantän. Stackaren har alltså sovit utan något för fönsterna de senaste halvåret. På vintern när de ändå bara är mörkt ute kanske de inte gör super mycket men nu när våren/sommaren kommer blir de ju jobbigare. 

 

Jag frågade henne om jag skulle hjälpa henne och beställa ett par nya samt komma och sätta upp dem för henne. Men bestämd som hon är skulle hon såklart inte ha hjälp som alltid. 

 

Jag har i alla fall sökt runt lite nu på nätet och hittade smidiga och bra rullgardiner som jag tror skulle passa hennes fönster perfekt. Rullgardinerna finns på sunoff´s hemsida verkar även vara supersmidigt att beställa så tänker att jag ska beställa till henne och komma ut och sätta upp de ändå. Hon ska ju inte behöva sova med solen i ögonen. 

 

Kram kram så hörs vi i nästa inlägg. 

5 May 2021