Fillers

Ojoj här kommer rynkorna och ojoj vad dessa skall försvinna snabbt.
Skämt åsido, jag har en argrynka som jag har haft sen jag var liten, det är egentligen inte en argrynka utan mer en fundersam sådan haha.

Jag tycker dock att den har börjat synas mer och mer, antar att det har med åldern att göra, eller att jag funderar mer och mer ;). 

Jag ser att allt yngre tjejer använder sig av fillers och jag undrar hur det kommer att se ut när de är lika gamla som jag är?
Jag tycker ju att det är charmigt med lite rynkor, speciellt skrattrynkor, det är ett bevis på att du haft ett bra liv och att du skrattat mycket.

Oavsett så skall jag köra en behandling, oroa er inte, jag skall inte gå bananas utan det blir bara några stick för att få den mindre markerad.

Har ni gjort något? Läppar? Kinderna? hakan? gör det ont?

Jag har inte riktigt bestämt mig vart jag skall göra det, jag har hört om dermakliniken. Jagb har läst recensioner och alla har varit väldigt positiva.

Är dermaklinken rätt val?

Jag har även kikat på alla de stora som kör radioreklam osv, men jag vet inte, jag gillar inte att gå till dom som kör mycket marknadsföring. Det brukar betyda att de inte har mycket kunder och att de behöver få in folk, så hur bra är det egentligen?

Lämna gärna en kommentar med vilken klinik ni rekommenderar så får jag kolla upp dem.

 

Hej så länge25 okt 2019